Yritykset ja yrityspalvelut

Onko sinulla idea menestystarinaan? 

Me autamme toteuttamaan sen! 

 

Yrittäjät katsovat haasteita silmästä silmään, ja muuttavat ne mahdollisuuksiksi. Nivalassa kaupunki on vahvasti tukemassa elinkeinoelämää nopealla päätöksenteolla ja joustavilla toimintatavoilla. 

 

Nivala on yrittäjäystävällinen kaupunki, josta löytyy huippuosaamista monelta alalta: niin korkean teknologian tutkimus- ja kehitystyötä, maatalouden hi-techiä, vahva metallialan klusteri kuin teollisuuskyläkin. Yhteishenki yritysten välillä siivittää tekemistä ja hyvien opiskelumahdollisuuksien ansiosta osaavaa työvoimaa on saatavilla. Nivalassa toimivan yrityksen henkilökunnalle perheineen on myös helppo tarjota hyvät asumis- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Täältä ponnistaa moni valtakunnallisesti merkittävä yritys niin kotimaan kuin ulkomaanmarkkinoillekin saakka.   

Kun tuot yritystoimintasi Nivalaan, kaupunki lupaa rakennusluvan kuukaudessa, ja toimitilat on mahdollista saada pystyyn jopa puolessa vuodessa. Nyt katse tulevaisuuteen! Tervetuloa!

 

Lisätietoa löydät osoitteesta https://www.nihak.fi/fi/

 

 

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti

on kansainvälinen tutkimusinstituutti, joka tuottaa näyttöön perustuvaa tietoa ja osaamista mikroyrityksistä ja yritysten toimintaedellytyksistä.

Nivalassa pääpaikkaansa pitävän instituutin valtakunnallinen tehtävä on mikroyrittäjyyden tutkimus ja koulutus. Koulutus palvelee yrittäjiä, yrittäjyydestä kiinnostuneita, yritysten kanssa toimivia asiantuntijoita ja päättäjiä. Osallistuminen täydennyskoulutukseen ja avoimen yliopiston opintoihin ei edellytä aiempia akateemisia opintoja.  

Lue lisää: www.oulu.fi/ksi  

 

Kerttu Saalasti säätiö

on perustettu edistämään Oulun Eteläisen alueen elinkeinoelämän monipuolistumista ja kilpailukykyä sekä tukemaan alueen yliopistollista tutkimus- ja koulutustoimintaa. Säätiön rahastosta jaetaan vuosittain 2–5 apurahaa. Tuettavan toiminnan kriteereinä ovat opinnäyte- tai tutkimustyön kohdistuminen Oulun Eteläisen alueelle tai että hakija on kotoisin Oulun Eteläisen alueelta ja että tutkimus on laadukasta ja vaikuttavaa.

Lue lisää säätiöstä ja sen toiminnasta: www.kerttusaalastisaatio.fi