Pirttirannan päiväkoti

Pirttirannan päiväkoti 

 

Pirttirannan päiväkoti sijaitsee Kallionsaaressa n. 2 km päässä Nivalan keskustasta Pirttirannantien läheisyydessä. Päiväkotimme on avoinna ma-pe 6:30-17:00 

Päiväkodissamme toimivat seuraavat ryhmät: 

Haitulit: 0-3-vuotiaat

12 kokopäiväpaikkaa 
Henkilökunta: 

  • varhaiskasvatuksen opettaja 

  • kaksi lastenhoitajaa 

  • ryhmäavustaja 

Hemulit: 3-5-vuotiaat 

21 kokopäiväpaikkaa 
Henkilökunta: 

  • kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa 

  • lastenhoitaja 

  • ryhmäavustaja 

Toimimme valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman (vasu) mukaisesti sisällyttäen toimintaamme vasun oppimisen osa-alueet (kielten rikas maailma, ilmaisun monet muodot, minä ja meidän yhteisömme, tutkin ja toimin ympäristössäni sekä kasvan, liikun, kehityn). Pidämme tärkeänä lapsen kehitystason mukaista toimintaa ja leikin kautta oppimista. Toimintamme on vasun tavoitteiden mukaista monipuolista tekemistä ja liikkumaan innostamista. Harjoittelemme kädentaitoja ahkerasti sekä hyödynnämme toiminnassamme ympäröivää luontoa. 

Tavoitteenamme on kasvattaa tasapainoisia, toiset huomioivia ja vastuuntuntoisia lapsia yhteistyössä vanhempien kanssa. Pyrimme toimimaan siten, että lapsi nauttii yhdessäolosta aikuisten ja lasten kanssa, kokee iloa ja toimimisen vapautta kiireettömässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta takaa lapselle laadukkaan hoidon, kasvatuksen ja opetuksen. 

Päiväkodin esite

 

Asiointi

Yhteystiedot

 

Marjut Parhiala

päiväkodinjohtaja

040 344 7461

 

Lupsunmutka 8, 85500 Nivala

 

sähköpostiosoitteet muotoa:

etunimi.sukunimi @ edu.nivala.fi