Kulttuuriapteekki

Kulttuuriapteekki


Kulttuuriapteekki on kaupungin kulttuuripalveluiden kokoama kaupungin kulttuuritarjonta, josta niin kuntalaiset, yhdistykset tai yritykset voivat etsiä ohjelmaa omiin tapahtumiinsa.

Kulttuuriapteekkiin voit ilmoittaa oman tarjontasi – olit sitten taikuri, juontaja, muusikko tai muu esiintyjä. Myös esiintyvät ryhmät voivat ilmoittaa tarjontansa.


Lomakkeen kautta voi ilmoittaa oman ohjelmiston kulttuuripalveluille ja lisäämme tarjonnan Nivalan kulttuuriapteekin hyllylle, joka on nähtävillä kaupungin nettisivuilla.

 

Kulttuuriapteekin tarjonta

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Venla Närhi

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Klassista viulumusiikkia arkeen ja juhlaan! 

Puhelin 0405357361

Sähköpostiosoite venla.narhiatuniarts.fi

 

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Rautalankaduo Kaiku

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Ohjelmistossa instrumentaalimusiikkia lähinnä 60-luvulta esim. kappaleita The Shadows-yhtyeeltä ja kotimaisia ikivihreitä rautalankasovituksina (The Sounds jne.). Se on kuunneltavaa ja tanssittavaa musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin tai konsertteihin. Yhtyeessä soittavat: Jukka Kuki, kosketinsoittimet ja komppaus, Jari Hautasaari, kitara. Musiikkinäytteitä löytyy Rautalankaduo Kaiku nimellä YouTubesta ja Facebookista.

Puhelin 0405661231 Jari Hautasaari

Sähköpostiosoite jhautis12atgmail.com

 

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Pera ja Rautalankaduo Kaiku

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Instrumentaalimusiikkia vahvistettuna laululla ja panhuilulla.Rautalankamusiikin juuret ovat kuusikymmentäluvulta Apachesta ja Emmasta lähtien.Panhuilulla soitettavat kappaleet voivat olla myös useammilta vuosikymmeniltä.Myös yhteislaulut tulevat kysymykseen.Ryhmä voi tehdä kahden setin konsertin tai esittää ohjelmiston erilaisissa tapahtumissa tai kokoontumisissa.Sopii myös taustamusiikiksi. Ryhmän jäsenet: Jari Hautasaari, kitara, Jukka Kuki, kosketinsoitin kompeilla, kitara, Pertti Lampela, laulu, panhuilu

Puhelin 0405706367 Jukka Kuki

Sähköpostiosoite tuvakasatgmail.com

 

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Trio Iltarusko

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Ryhmä esittää iskelmiä ja tanssimusiikkia, kansanlauluja,hengellisiä lauluja, joululauluja ja yhteislauluja.Malmstenista ja Humppa-Veikoista alkaen vuosikymmeniä eteenpäin.Esitämme kaksi setillistä kappaleita tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Ryhmän jäsenet: Raija Kiviniemi, laulu, Olavi Pääkkö, mandoliini, laulu, Jukka Kuki, kosketinsoitin kompeilla.

Tilaukset 0442681109 Aune Pääkkö

 

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi The Rolling Beat

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Laulu-ja soitinyhtye, jonka musikilliset juuret kumpuavat 60- luvulta.Ohjelmistossa on rautalankaa, beat-musiikkia,pop- iskelmää, rockn rollia, myös raskaampaa genreä esim. born to be wild.Ohjelmisto koostuu kahdesta setistä, jotka voidaan esittää joko konserttina tai tanssittaviksi erilaisissa tapahtumissa tai kokoontumisissa, esim. luokkatapaamisissa.Kappaleissa on edustettuina 60-ja 70-luvun nuorisomusiikki.Esityskielenä: Suomi ja Englanti. Ryhmän jäsenet: Jari Hautasaari, kitara, Juhani Järvenpää, basso, Juha Kantola, kitara,laulu,Kyösti Mehtälä, laulu, kitara, Jukka Kuki, rummut

Puhelin 0405706367 Jukka Kuki

Sähköpostiosoite tuvakasatgmail.com

 

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi KM-Duo

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Haitarilla, laululla ja komppikosketinsoittimella esitettävää musiikkia monelta vuosikymmeneltä.Tanssittavaa- ja kuunneltavaa musiikkia.Ryhmä esiintyy vain kesäaikana. Ryhmän jäsenet: Kyösti Mehtälä, laulu, harmonikka, kitara, Jukka Kuki, kosketinsoitin kompeilla.

Puhelin 0405706367 Jukka Kuki

Sähköpostiosoite tuvakasatgmail.com

 

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Pentti Punkin Syntymäpäivät

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Vuoden tulokas 2020 -Jellonapalkinnon saaneessa Pentti Punkin Syntymäpäivät -duossa musisoivat Hiski Pajuniemi (laulu, kielisoittimet, puupuhaltimet) ja Valtteri Huovinen (laulu, kitara). Varhaiskasvatuksesta ponnistaneiden lastenmuusikoiden duo on tunnettu osallistavista lauluistaan, energisistä esiintymisistään, ja oivaltavista sanoituksistaan. Punkkien konsertissa on lupa laulaa, leikkiä ja nauttia!

Puhelin 0407648734

Sähköpostiosoite penttipunkkiatgmail.com

 

Esiintyjän nimi / Ryhmän nimi Laulukudelmia

Taiteenlaji Musiikki

Kulttuuritarjonta Laulukudelmia -lastenmusiikkiduossa esiintyvät Hiski Pajuniemi (laulu, kielisoittimet, puupuhaltimet) ja Elina Korhonen (laulu, viulu, koskettimet). Lauluista kudotaan kokonaisuuksia rauhallisissa, jännittävissä ja välillä aivan hassuissakin tunnelmissa. Tämä konsertti jättää lämpimän olon ja lähtemättömän tunnemuiston.

Puhelin 0407648734

Sähköpostiosoite hiskipaatgmail.com

 

Ilmoita tietosi kulttuuriapteekin hyllylle