Järjestöavustukset ovat haettavissa 15.3.-15.4. välisenä aikana

Järjestöavustukset 2023

Nivalan kaupungin järjestöavustukset ovat haettavissa 15.3.-15.4.2023 välisenä aikana. Haettavana ovat yleis- ja kohdeavustukset sekä tila-avustukset alle 20-vuotiaiden ohjattuun toimintaan. Rekisteröityneet yhdistykset voivat hakea nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- tai muun järjestötoiminnan avustusta. Kohdeavustusta voivat hakea myös järjestäytymättömät harrasteryhmät.

Huomaathan, että järjestöavustussääntö on muuttunut. Uuden järjestöavustussäännön löydät alla olevan yhdistysasiakirjan liitteistä. Keskeisimmät muutokset ovat kohdeavustuksen hakuajoissa (kaksi kertaa vuodessa), toimitettavissa liitteissä, yleisavustuksen kriteereissä sekä tila-avustuksen laajentumisessa.

Hakemukset tehdään Kunta-Akkunan kautta. Hakulomakkeelle pääset tästä.

 

Samaan aikaan on myös haettavissa jäänhoitoavustukset kylä- tai vanhempainyhdistyksille, jotka hoitavat koulujen jääliikunta-alueita koko talvikauden ajan. Ne haetaan myös Kunta-Akkunan kautta täältä erillisellä lomakkeella. Yhdistyksen tulee vapaamuotoisesti kertoa miten ja kuinka usein jäätä on hoidettu. Avustusta voi hakea, vaikka jäänhoito ei kattaisikaan koko talvikautta. Hyvinvointilautakunta linjaa kevään kokouksessaan, kuinka tällöin menetellään järjestöavustuksen suhteen.

 

Järjestöavustuksia käsiteltiin myös 16.3. järjestöillassa, josta infopaketti löytyy alhaalta liitteenä.

kuvituskuva

Lisätietoja:

hyvinvointijohtaja Timo Alatalo, puh. 040-3447323 tai sähköpostilla etunimi.sukunimiatnivala.fi

hyvinvointikoordinaattori Meri Vähäkangas, puh. 040-3447317 tai sähköpostilla etunimi.sukunimiatnivala.fi

Avainsanat