Rekisteriselosteet

Nivalan kaupungin henkilörekisteriselosteet

 

Nivalan kaupungin rekisteriselosteet on koottu tälle sivulle. Kukin toimiala vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietolaki (523/1999) edellyttää että rekisterinpitäjä laatii pitämistään henkilörekistereistään rekisteriselosteen, josta ilmenee:

  1. rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. kuvaus rekisteriöityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista
  4. mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan
  5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Rekisteriselosteet

 

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava edellä mainitut tiedot, mikäli hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomake
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus -lomake

Tulostetun lomakkeen voit palauttaa Nivalan kaupungin yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen:
Nivalan kaupunki/kirjaamo
Kalliontie 15
85500 Nivala

 

 

20.11.2019
Ehkäisevä päihdetyö on osa kuntien t
19.11.2019
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on käynnistänyt Jokilaaksojen joukkoliikenteen palvelutasosuunnittelun.
11.11.2019
Marrasvalakiat-tapahtumaviikko valaisee Nivalan 18. - 24.11. Kirjastolla tapahtumia maanantaista perjantaihin, tarjolla mm.
10.11.2019
Lataa tästä varhaiskasvatuspalveluiden ajankohtain
10.11.2019
Lataa tästä varhaiskasvatuspalveluiden ajankohtain
31.10.2019
Kaupungintalo on suljettuna 6.12.2019 sekä 24.12.2019 - 6.1.2020 välisen ajan.
24.10.2019
Ota kantaa Nivalan päihdetilanteesee
02.10.2019
Tietotekniikan vertaisopastusta yli 65-vuotiaille Nivalan kirjaston kokoushuoneessa perjantaisin klo 14-16.