Rekisteriselosteet

Nivalan kaupungin henkilörekisteriselosteet

 

Nivalan kaupungin rekisteriselosteet on koottu tälle sivulle. Kukin toimiala vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietolaki (523/1999) edellyttää että rekisterinpitäjä laatii pitämistään henkilörekistereistään rekisteriselosteen, josta ilmenee:

  1. rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. kuvaus rekisteriöityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista
  4. mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan
  5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Rekisteriselosteet

 

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava edellä mainitut tiedot, mikäli hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomake
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus -lomake

Tulostetun lomakkeen voit palauttaa Nivalan kaupungin yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen:
Nivalan kaupunki/kirjaamo
Kalliontie 15
85500 Nivala

 

 

22.03.2019

Tee kanssamme Euroopan paras hakemus!

15.03.2019

Kotiäänestys

 

Kuka saa äänestää ennakkoon kotonaan?

 

15.03.2019

MLL:n tukihenkilötoiminnan esittely Nivalan kirjastolla maanantaina 18.3. klo 10 - 12 ja torstaina 28.3. klo 13 - 15.

13.03.2019

11.03.2019

Järjestöavustukset 2019

07.03.2019

Kaupungintalo on suljettuna:

15.7.-4.8.2019

01.03.2019

Valtuusto hyväksyi Urheilupuiston asemakaavan muutosehdotuksen kokouksessaan.