Rekisteriselosteet

Nivalan kaupungin henkilörekisteriselosteet

 

Nivalan kaupungin rekisteriselosteet on koottu tälle sivulle. Kukin toimiala vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietolaki (523/1999) edellyttää että rekisterinpitäjä laatii pitämistään henkilörekistereistään rekisteriselosteen, josta ilmenee:

  1. rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. kuvaus rekisteriöityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista
  4. mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan
  5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Rekisteriselosteet

 

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava edellä mainitut tiedot, mikäli hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomake
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus -lomake

Tulostetun lomakkeen voit palauttaa Nivalan kaupungin yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen:
Nivalan kaupunki/kirjaamo
Kalliontie 15
85500 Nivala

 

 

16.08.2019
MLL:n satutuokiot alkavat jälleen kirjastolla syyskuussa. Satutuokiot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia, tervetuloa!

15.08.2019
 

08.08.2019
Kirjastoauto Kirmauksen talviaikataulut tulevat voimaan maanantaina 12.8.

30.07.2019
Nivalan kaupungin esi- ja perusopetuksen sekä lukion lv 2019-2020 työ- ja loma-ajat

30.07.2019
LEHTISALI REMONTTIIN!

12.07.2019
Lystipolun teokset on tehty taidolla

08.07.2019
Nivalan Vuokrakodit ottaa valokuituyhteyden taloyhtiöiden jokaiseen asuntoon

14.06.2019
Kysely on osa Nivalan kaupungin osallisuussuunnitelman valmistelua.