Rekisteriselosteet

Nivalan kaupungin henkilörekisteriselosteet

 

Nivalan kaupungin rekisteriselosteet on koottu tälle sivulle. Kukin toimiala vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietolaki (523/1999) edellyttää että rekisterinpitäjä laatii pitämistään henkilörekistereistään rekisteriselosteen, josta ilmenee:

  1. rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. kuvaus rekisteriöityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista
  4. mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan
  5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Rekisteriselosteet

 

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava edellä mainitut tiedot, mikäli hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomake
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus -lomake

Tulostetun lomakkeen voit palauttaa Nivalan kaupungin yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen:
Nivalan kaupunki/kirjaamo
Kalliontie 15
85500 Nivala

 

 

15.01.2019

Lukukoira Martta vierailee Nivalan kirjastossa maanantaina 4.2. klo 17.30 - 18.30!

14.01.2019

Nivalan valokuituhanke käynnistyy: tervetuloa tiedotustilaisuuteen ke 30.1.

11.01.2019

Hyvät vanhemmat!

08.01.2019

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri laajentaa PerhePesä-toimintaa piirin eteläiselle alueelle yhteistyössä Nivalan

07.01.2019

Nivalan kaupungin esi- ja perusopetuksen sekä lukion lv 2019-2020 työ- ja loma-ajat

02.01.2019

MLL:n satutunnit jatkuvat taas! Kevään satutunnit kirjastolla:

ke 9.1.,

ke 6.2.,

ke 3.4.

20.12.2018

Uusi Yksityistielaki (560/2018) korvaa vanhan Lain yksityisistä teistä (358/1962) 1.1.2019.