Rekisteriselosteet

Nivalan kaupungin henkilörekisteriselosteet

 

Nivalan kaupungin rekisteriselosteet on koottu tälle sivulle. Kukin toimiala vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietolaki (523/1999) edellyttää että rekisterinpitäjä laatii pitämistään henkilörekistereistään rekisteriselosteen, josta ilmenee:

  1. rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. kuvaus rekisteriöityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista
  4. mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan
  5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Rekisteriselosteet

 

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava edellä mainitut tiedot, mikäli hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomake
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus -lomake

Tulostetun lomakkeen voit palauttaa Nivalan kaupungin yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen:
Nivalan kaupunki/kirjaamo
Kalliontie 15
85500 Nivala

 

 

14.06.2019

Kirjasto on avoinna juhannuksen aikaan;

 

torstaina 20.6. klo 11-15

Perjantaina 21.6. Suljettu

14.06.2019

Kysely on osa Nivalan kaupungin osallisuussuunnitelman valmistelua.

11.06.2019

Valtakunnan ykkösnimiä Nivala Areenaan
 

11.06.2019

Ensimmäinen alue saavutti tilaajaehdon: myynnin loppukiri Konekapinassa viikonloppuna!

07.06.2019

Meijän Nivala - Nivalan kaupungin uusin tiedotuslehti löytyy täältä

03.06.2019

Nivalan kirjastoauton kesäaikataulut ovat voimassa 3.6. alkaen.

21.05.2019

Tiekön uusi verkkokirjasto on avattu 21.5.