Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta 

Avoin varhaiskasvatus

Avoin varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuksen iltapäivien kerhotoimintaa järjestetään Raitalan päiväkodissa, Raivaajantie 12, syyskuusta toukokuuhun. Varhaiskasvatuskerho kokoontuu kahtena peräkkäisenä iltapäivänä viikossa klo 13.15–15.45. Kerhossa pääosassa on leikki ja yhdessäolo. Myös laulaminen, musisointi ja askartelu kuuluvat kerhopäiviin. Lapset tuovat kerhoon omat eväät.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin toteuttama toiminta Nivalassa

 

Tukihenkilötoiminta:

  • Perhekummiksi? Perhekummi teidän perheeseen?
    Kummi voi olla apuna arjen askareissa ja kulkea perheen rinnalla tavallisessa arjessa. Perhekummit ovat sitoutuneita ja vaitiolovelvollisia vapaaehtoisia. Perheen oma tunne toiminnan tarpeellisuudesta riittää.
  • Kaveriksi 7-17 vuotiaalle? Tiedätkö lapsen tai nuoren joka voisi tarvita aikuisen kaverin?
    MLL:n vapaaehtoisesta kaverista voi olla apua esimerkiksi silloin, jos lapsi tai nuori ei löydä kavereita, lapsi tai nuori kokee itsensä yksinäiseksi, vapaa-ajalla ei ole mielekästä tekemistä, koulu ei suju toivotusti tai omasta lähipiiristä ei löydy aikuista juttuseuraa tai harrastuskaveria.

 

Lisätietoja:
Päivi Kaasalainen
P. 045 121 5562
paivi.kaasalainen@mll.fi
https://pohjois-pohjanmaa.mll.fi/

 

PerhePesä toiminta

 

Nivalassa toimiva MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin PerhePesän toiminta on kaikille lapsiperheille avointa ja maksutonta. PerhePesässä vanhemmat voivat tavata toisia vanhempia, lapset saavat leikkiseuraa tai voi osallistua ohjattuun toimintaan. Perheillä on mahdollisuus jutella myös ammatillisen ohjaajan kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista ja halutessaan saada ohjausta ja apua sopivien palveluiden hakemisessa. Halutessaan perhe voi varata PerhePesän lapsi- ja perhetoiminnan ohjaajalta myös oman keskusteluajan toiminta-aikojen ulkopuolelta. PerhePesä-toimintaa rakennetaan yhdessä perheiden ja kaupungin alueen eri toimijoiden kanssa. Ajankohtaiset tiedot toiminnasta löydät nettisivuilta, Facebookista ja Instagramista.

 

Lisätietoja:
Reetta Anttila
P. 044 739 6718
reetta.anttila@mll.fi https://pohjois-pohjanmaa.mll.fi/perhepesat/

 

Kenelle ja millä ehdoin: 

Tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille.
Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta on tarkoitettu perheille, jotka hoitavat lastaan kotona ja eivät käytä muita päivähoitopalveluita.

Maksullisuustieto: 

Kerhomaksu on 30 €/kk/lapsi ja saman perheen sisaruksesta 20€/kk/lapsi. Jos lapsi on sairaana koko kalenterikuukauden, maksua ei peritä. Jos lapsi on poissa koko kalenterikuukauden muusta syystä, maksuna peritään puolet kuukausimaksusta. Leikkitoiminnan kuukausimaksu peritään asiakkailta jälkikäteen. Kerhopaikka irtisanotaan kirjallisesti. Jos asiakas irtisanoo paikan, maksu peritään irtisanomiskuukauden loppuun.

14.10.2021
Pirttirannalle laadittava asemakaava on nyt kuulemista varten nähtävillä 15.11.2021 saakka. Aineistoon pääset alla olevasta linkistä.
07.10.2021
Nivalan kaupungin tekninen toimi pyytää vuositarjouksia alan yrityksiltä vuoden 2022 aikana tehtävistä
30.09.2021
Pohjois-Suomen alue
20.08.2021
Nivalan kaupunki tiedottaa Niva-Kaijan koulu etäopetukseen
17.06.2021
Suositukset kevenevät – epidemiatilanne on alueellamme rauhallinen to 17.6.2021 klo 8:00
03.06.2021
Kokoontumisrajoituksista luovutaan Pohjois-Pohjanmaalla to 3.6.2021 klo 8:00