Nivala Areena 2019 pureutuu energia-aiheisiin

 

NIVALA AREENA 2019: Puhetta energiasta- Onko energiamuodolla väliä alueen kehitykselle?

 

Pohjois-Suomen merkittävin keskustelutapahtuma Nivala Areena järjestetään tiistaina 9.7.2019.

Tilaisuus alkaa klo 18 Uikko-areenalla.

 

Tämän vuoden Nivala Areenan teemana on energia. Haluamme herättää keskustelua ajankohtaisesta energia-aiheesta mm. aluetalouden näkökulmasta sekä erilaisten energiamuotojen mahdollisuuksista ja haasteista. Reilun tunnin mittaisessa keskustelussa avataan tätä aihetta eri alojen asiantuntijoiden näkökulmasta juontajan johdolla.

 

Nivala Areenan panelisteiksi on vuosittain kutsuttu vaikutusvaltaisia henkilöitä, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita aina vuosittain vaihtuvaan tapahtuman teemaan liittyen. Viime vuonna Areenan teemana oli maaseudun tulevaisuus ja keskustelijoina mm. MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila, Valion toimitusjohtaja Annika Hurme ja tulevaisuustutkija Timo Aro.

Tänä vuonna keskustelijoiksi on kutsuttu valtakunnallisesti tunnettuja henkilöitä, poliitikkoja ja asiantuntijoita, joille energia-asiat ovat tärkeitä. Kutsuttujen joukossa ovat mm. kansanedustaja Ville Skinnari, elinkeinoministeri Mika Lintilä, kansanedustaja Pekka Haavisto, Energiateollisuuden toimitusjohtaja Jukka Leskelä, Tampereen yliopiston professori Ilkka Ruostetsaari ja TM Voiman toimitusjohtaja Kim Tahkovuori. Osa heistä on jo ilmaissut suostumuksensa tapahtuman keskustelijoiksi.

 

Aiempien vuosien keskustelu on ollut antoisaa ja kiinnostavaa. Myös itse panelistit ovat olleet tyytyväisiä keskustelun sisältöön ja Nivala Areenan toteutukseen. Areena on kerännyt kiitettävät määrän nivalalaisia ja ulkopaikkakuntalaisia kuulijoita: viime vuonna juhlavuoden Nivala Areenalla katsojia oli noin tuhat. Nivala Areenan järjestelyistä vastaa Nivalan kaupunki yhdessä Liikuntakeskus Uikon ja Keski-Pohjanmaa konsernin kanssa.

 

Nivala-Areena on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Nivalan kesän päätapahtumista. Sen näkyvyys alueen medioissa on ollut laaja, samoin kuin ihmisten kiinnostus sitä kohtaan yli kuntarajojen. Ajankohtaisten asioiden esille tuominen laajan asiantuntijoista koostuvan paneelin kautta on toteutettu laadukkaasti, tyylikkäästi ja yleisöä sekä panelisteja kiinnostavasti.

 

Lisätietoja:

 

Jukka Turunen

Nivalan kaupungin hyvinvointijohtaja jukka.turunen@nivala.fi

040 344 73 71

 

Heidi Kangaskokko

Nivalan kaupungin kulttuurituottaja heidi.kangaskokko@nivala.fi

0403447318

Päiväys: 
22.02.2019

14.06.2019

Kirjasto on avoinna juhannuksen aikaan;

 

torstaina 20.6. klo 11-15

Perjantaina 21.6. Suljettu

14.06.2019

Kysely on osa Nivalan kaupungin osallisuussuunnitelman valmistelua.

11.06.2019

Valtakunnan ykkösnimiä Nivala Areenaan
 

11.06.2019

Ensimmäinen alue saavutti tilaajaehdon: myynnin loppukiri Konekapinassa viikonloppuna!

07.06.2019

Meijän Nivala - Nivalan kaupungin uusin tiedotuslehti löytyy täältä

03.06.2019

Nivalan kirjastoauton kesäaikataulut ovat voimassa 3.6. alkaen.

21.05.2019

Tiekön uusi verkkokirjasto on avattu 21.5.