Rekisteriselosteet

Nivalan kaupungin henkilörekisteriselosteet

 

Nivalan kaupungin rekisteriselosteet on koottu tälle sivulle. Kukin toimiala vastaa omien rekisteriselosteidensa oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietolaki (523/1999) edellyttää että rekisterinpitäjä laatii pitämistään henkilörekistereistään rekisteriselosteen, josta ilmenee:

  1. rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  3. kuvaus rekisteriöityjen ryhmästä ja näihin liittyvistä tiedoista
  4. mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan
  5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Rekisteriselosteet

  • Dynasty asianhallintajärjestelmä
  • Eläkepäätökset
  • Facta - väestötietojen selaus
  • Google Apps for Education
  • Haja-asutusalueen aurauslista
  • Hakemusasiakirjat
  • Heeros - Ostolaskujen sähköinen järjestelmä
  • Henkilökunnan autojen lämmityspaikkaluettelo
  • Kesäduuniseteli
  • Kirjaston ulkoalueiden kameravalvonta
  • Koulujen kameravalvonta
  • Koulukuraattorien asiakastietojärjestelmä AURA
  • Kunnia- ja ansiomerkkien saajat
  • Laskelmat palvelulisään oikeuttavista ajoista
  • Lasten päivähoidon rekisteriseloste
  • Luovutetut kipsivaakunat
  • Luovutetut viirit
  • Merkkipäiväluettelo
  • Nivalan kaupungin kaupungintalon avaimet
  • Nivalan kaupungin kuntosalin kulkulupa
  • Nivalan kaupungin normaaliolojen häiriötilanteiden ja poikkeusolojen henkilövaraukset
  • Nivalan kaupungin henkilökunnan matkapuhelinliittymät
  • Nivalan kaupungin toimi- ja luottamushenkilöiden yhteystiedot kunnan kotisivuilla
  • Nivalan kaupungin sisäinen puhelinluettelo
  • Palvelustodistukset
  • Sidonnaisuusrekisteri
  • Sivutoimiluvat ja -ilmoitukset
  • TIEKKÖ- kirjastojen asiakasrekisteri
  • Tilojen ja laitteiden varausten hallinta
  • Timecon - työajan seurannan käyttäjäjärjestelmä, työajan seurantarekisteri
  • Timecon kulunvalvontarekisteri
  • Työsopimukset
  • Työsuhdepalkat ja henkilökohtaisen palkan arviointi
  • Työttömien aktivoimishanke
  • Vaaliluettelot
  • Vaalirahoitusilmoitukset
  • Virkahaun yhdistelmäluettelo
  • VismaPrimus -järjestelmä
  • Yhdistelmät viran- tai toimen hakijoista
  • 20, 30 ja 40 vuotta kaupunkia palvelleet

 

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava edellä mainitut tiedot, mikäli hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat muun muassa nimi- ja osoitetiedot.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö -lomake
Rekisteritietojen korjaamisvaatimus -lomake

Tulostetun lomakkeen voit palauttaa Nivalan kaupungin yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen:
Nivalan kaupunki/kirjaamo
Kalliontie 15
85500 Nivala